Skinpen - Medische Microneedling

Hoe remodelleert SkinPen Precision jouw huid?

Door drie stadia van het natuurlijke wondgenezingsproces te activeren:

De SkinPen beweegt over de huid en maakt daarbij de perfecte microkanaaltjes. Het natuurlijk genezingsproces is aangezet en de huid begint zich opnieuw op te bouwen. Collageen en elastine worden aangemaakt waardoor de huid zich vernieuwt en zelfs oude littekens vervaagt. Het genezingsproces kan tot een jaar na de behandeling doorwerken. De huid wordt hierdoor verstevigd en voller. De huidteint wordt egaler, frisser en stralender. 

 

Welke indicaties zijn te behandelen met de SkinPen?

Medische microneedling kan voor vele en verschillende indicaties worden ingezet:

  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Straie
  • Grove huidstructuur
  • Pigmentvlekjes door bijvoorbeeld zonneschade
  • Doffe huid
  • Vergrote poriën

Hoe ziet een behandeling met de SkinPen er uit?

 Alvorens de SkinPen behandeling start, wordt de huid eerst zorgvudig gereinigd en ontsmet. Vervolgens start de SkinPen. Er wordt een laag Skinfuse Lift HG aangebracht als tussenstof. Een vibrerende prikkeling is te voelen tijdens de behandeling. Afhankelijk van de plek en hoe diep ik werk, kan de behandeling als gevoelig worden ervaren. De totale behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

 

Wat kan ik verwachten na een behandeling?

Na de behandeling kleurt na een behandeling rood, kan prikkelend en warm aanvoelen. Deze reacties verdwijnen na enkele uren. Na de behandeling ontvangt u een thuis-kit mee om de huid te verzorgen. Deze kit bevat twee nazorgproducten welke u dient te gebruiken na de behandeling. Direct na één behandeling gaat de huid aan de slag met het eigen herstellend vermogen. Collageen type 3 wordt aangemaakt en wordt vervolgens omgezet door de huid in collageen type 1. Dit proces neemt een paar maanden in beslag waardoor de huid lang en continue blijft werken. Door dit proces, blijft resultaat zichtbaar tot ruim één jaar na de behandeling! Bij de opvolgende behandelingen wordt het eerder behaalde resultaat nog meer versterkt en werkt het nóg langer door.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de indicatie en voor het optimale resultaat, worden 3 tot 6 behandelingen geadviseerd met een interval van 4 weken. 

 

Ziektenkostenvergoeding mogelijk

In veel gevallen wordt de behandeling van acnélittekens met de SkinPen vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

De kosten per behandeling:

  • SkinPen Medische Microneedling - Collageen Inductie Therapie €195,00 per behandeling
  • SkinPen Medische Microneedling - Collageen Inductie Therapie kuur van drie behandelingen €175,00 per behandeling
  • SkinPen Medische Microneedling - Collageen Inductie Therapie kuur van zes behandelingen €150,00 per behandeling

* Bij elke behandeling is een thuis-kit welke 2 nazorgproducten bevat, inbegrepen.