Bindweefselmassage


 

De natuurlijke facelift en fitness voor uw gelaat, hals en decollete!

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder andere rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde teint. Omdat de bindweefselmassage gecombineerd is met de faceliftingmassage, is een verbetering van de huidstructuur zichtbaar en vermindering van rimpels.

 

Hoe ziet de behandeling er uit?

Voordat de massage start, worden dode huidcellen verwijderd. Vervolgens worden stevige massagegrepen toegepast. De behandeling bestaat uit verschillende technieken die het bindweefsel aan het werk zetten. De behandeling duurt 45 minuten. 

 

Het beste effect is te bereiken in kuurverband. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel steviger en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Om het beste resultaat te bereiken, raad ik een kuurverband aan van vijf weken lang, twee keer per week de massage te laten uitvoeren. Vervolgens is het een kwestie van bijhouden een keer per maand. 

 

Prijs per bindweefselmassage is €37,50.

Wilt u graag een kuur volgen? Dan ontvangt u de 10e behandeling GRATIS.