Acne Therapie


 

Wanneer acne zich voordoet, is het niet raadzaam om zelf te experimenteren, omdat het zich kan ontwikkelen tot een ernstig huidprobleem. Het is daarom van belang om in een vroeg stadium een huidspecialist te raadplegen. 

 

Hoe onstaat acne?

Acne onstaat onder andere doordat dode huidcellen de ingang van huidporien blokkeren. Hierdoor hoopt de talg zich op samen met bacterien en vetzuren. Als de porie scheurt, ontstaat er een ontsteking en verschijnt er een puistje. Acne kent verschillende verschijningsvormen. Deze komen voor in verschillende mate van ernst. Hormonale processen kunnen acne beinvloeden, erfelijkheid speelt een rol en verschillende geneesmiddelen hebben acne als mogelijke bijwerking.

 

Hoe ziet de behandeling er uit?

Een intake vooraf is nodig om het juiste behandelplan samen te stellen. Samen kijken welke behandeling het meest geschikt is voor u. Voor de behandeling geldt dat het beste resultaat te bereiken is, wanneer u thuis de juiste producten gebruikt. Hiermee wordt de werking van de behandeling versterkt.

In de praktijk wordt de huid eerst goed gereinigd, hierna volgt de peelingsfase. Dan wordt de huid gekalmeerd, afgesloten en verzorgd. 

 

Frequentie:

Bij actieve acne is het aan te raden om 4x iedere week te komen, afhankelijk van het resultaat, kan de tijd tussen de behandelingen verlengd worden. Met bijvoorbeeld eerste tot iedere twee weken langs te komen. Om vervolgens 1x per maand het bij te houden. 

 

Prijs per behandeling €55,00