Elektrisch ontharen

Heeft u last van die vervelende haren? 

 

Overbeharing is een verschijnsel dat zowel emotionele als praktische problemen met zich mee brengt. Het dagelijks verwijderen van haren is vaak geen aantrekkelijke oplossing. Elektrisch ontharen is een definitieve oplossing voor dit probleem!

 

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een miniscuul naaldje. De haren worden een voor een behandeld. Het naaldje laat ik in het haarzakje glijden om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door stroom ontstaat warmte in het haarzakje en wordt zo definitief beschadigd en vernietigd. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker en zullen uiteindelijk definitied verdwijnen. Deze behandeling kan alleen uitgevoerd worden bij haren die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geepileerd worden. 

 

Haren zullen helaas niet na een behandeling definitief verdwenen zijn. Dit heeft met meerdere factoren te maken, zoals de groeicyclus van de haren. De groeicyclus bestaat namelijk uit verschillende fasen. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk varieren van enkele maanden tot 1 a 2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt echter steeds groter. 

Uiteindelijk kan het nodig zijn om enkele onderhoudsbehandelingen per jaar te ondergaan. In de toekomst ontstaan bovendien altijd nieuwe haren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens de menopauze of door het gebruiken van bepaalde medicatie.

 

Kosten elektrische epilatie 30 minuten €39,50

                                                  45 minuten €52,50

                                                  60 minuten €63,50